Palvelut

Taivalkoskella ja lähialueella

Majoitus

Taivalvaaran rinteiden läheisyydessä sijaitsee kodikas ja edullinen Hotelli Herkko. Lisäksi lähialueelta löytyy viihtyisiä ja tilavia mökkejä. 

Jos haluat nauttia luonnon rauhasta majoituspaikkoja löytyy myös hieman kauempaa.

Tutustu Visit Taivalkosken majoitussivuihin

Ravintolat

Taivalvaaran rinteiden vieressä on rinnekahvio, jossa aktiivisen päivän lomassa voi nauttia kupposen lämmintä tai pientä purtavaa.

Erinomaisia lounaspaikkoja ovat myös Hotelli Herkon ravintola (2 km) sekä Kosken Toppari (2,4 km).

Kesäisin palvelee myös tunnelmallinen kesäkahvila Wanha Mylly

Lisää ruokailumahdollisuuksia on Taivalkosken keskustassa.

Taivalkosken keskusta

Keskustaan on matkaa noin 2,5 km. Löydät sieltä peruspalvelut, kuten elintarvikekauppoja, apteekin, muutamia erikoisliikkeitä ja Alkon. Keskustassa kannattaa myös ehdottomasti vierailla Jalavan kaupassa ja Päätalo-keskuksessa sekä tutustua Putaanmutkan taidesiltaan ja Melontakeskukseen. Melontakeskuksesta lähtevä kulttuuripolku tutustuttaa sinut Taivalkosken historiaan. 

Keskustan tuntumassa on myös terveyskeskus.

Kesä­aktiviteetteja

Kesäaktiviteetit ovat luontopainotteisia tai luonnon inspiroimia. Jokamiehenoikeudella voit marjastaa ja sienestää sekä nauttia luonnosta vaellusreiteillämme esimerkiksi sauvakävellen. Puhtaiden vesien äärellä voit harrastaa kalastusta, melontaa tai vaikka SUPpailua. 

Taivalvaaran Frisbeegolfpuistossa on kaksi 18-väyläistä rataa. Maksuton liikuntapuisto on auki päivisin. Huimempia elämyksiä tarjoaa maksullinen seikkailupuisto.

Taivalvaaran tuntumassa on useita hyvin merkittyjä polkureittejä. 

Kesäisin Taivalkoskella pääsee nauttimaan kesäteatteriryhmien esityksistä sekä heinäkuun alkuun sijoittuvasta Päätaloviikosta. Kesäkauden päättää Palava Koski –tapahtuma. 

TAIVALVAARAN HIIHTOKESKUS • Hiihtokeskuksentie 4 • FI-93400 Taivalkoski • FINLAND
+358 40 5939 556sales@hotelliherkko.com